Aktivace Portálu míru 25. srpna 2013

Verzia pre tlačVerzia pre tlač

25. srpna se otevře velmi důležitý portál, který přinese silný příliv Světla do konfliktních situací na povrchu planety.
V tento den znovu dojde k další velké sextilové astrologické konfiguraci tohoto léta, podobně jako 29. července.

                                               

Tato konfigurace bude mnohem silnější než předchozí sextil, neboť k velkému sextilu Měsíce, Jupitera, Slunce/Merkura, Saturna, Pluta a Neptuna se 25. srpna přiřadí ještě velký přechod Pluta, Uranu, Merkuru a Venuše.

Proto aktivace Portálu míru nabídne jedinečnou příležitost transformovat napětí čtverce Uran/Pluto (v ten den posíleným velkým přechodem Jupitera a Venuše) harmonizujícími důsledky velkého sextilu.To znamená, že všechny hluboce zakořeněné konflikty na povrchu planety se konečně mohou začít rozpouštět, pokud klíčové množství 144 000 lidí bude tento portál aktivovat.

Proto je třeba tuto informaci šířit! Potřebujeme takové množství lidí, aby bylo daného počtu dosaženo! Dejte tuto zprávu na své weby. Bylo vědecky dokázáno, že meditace má kladný efekt na lidskou společnost, takže každý z vás, kdo se zůčastníte, můžete zachraňovat lidské životy.

Aktivaci budeme provádět 25. 8. v 11 hodin 11 minut Káhirského času, to je 11:11 ve střední Evropě, 10:11 v UK, 5:11 EDT, 4:11 CDT, 3:11 MDT, 2:11 PDT.

                                                                         

Pokyny:

1. Uvolněte tělo i mysl sledováním dechu po několik minut
2. Vizualizujte sloup elektrického modrého Světla vycházejícího z centrálního galaktického slunce a jdoucího dolů přes vaše tělo
3. Vizualizujte, jak toto Světlo prochází skrz vaše srdce a pak rukama přímo do konfliktu v Sýrii, egyptského liberalizačního procesu, vězeňských táborů v Severní Koreji, a dalších nevyřešených situací na planetě, a jak je toto Světlo naplňuje a vytlačuje temnotu, která tam je.
4. Požádejte Bohyni (božské ženství), aby procházela vaším tělem
5. Požádejte Bohyni o vedení energií míru a harmonie do všech nevyřešených situací a všem, kdo se jich účastní. Dovolte, aby energie proudila skrz vaše srdce a pak rukama do těchto situací po několik následujících minut.

Bohyně žádá mír a svobodu a proto mír a svoboda nastane.

Zdroj: www.2012portal.blogspot.com

prevzaté z: http://www.transformace.info

Zobraziť galériu?: 
Nie